Bespaarcoach

Gratis advies

Voor een lagere energierekening zijn niet altijd grote investeringen nodig. Er zijn veel kleine maatregelen die jou kunnen helpen energie te besparen. Een bespaarcoach kan je hierbij helpen! 

Wat is een bespaarcoach?

Een bespaarcoach van Energieloket Enschede inschakelen is een laagdrempelige manier om een stap te zetten in energie besparen. Iemand die samen met je meekijkt of de woning optimaal ‘energiebesparend’ is ingericht. Iemand die tips en informatie geeft om je energieverbruik te verminderen. Maar ook iemand die aangeeft op welke vlakken je al goed bezig bent. Aan de adviezen zijn geen kosten verbonden, je krijgt alleen zelf meer inzicht in het verbruik en wat dit kost.

 

Vrijwilligers welzijnsorganisatie Alifa

Bespaar- en wooncoaches zijn vrijwilligers die verbonden zijn aan welzijnsorganisatie Alifa. Vanuit werkervaring in de energie en/of een grote interesse voor verduurzamen kunnen zij je adviseren en helpen met energie besparen en een keuze maken in welke maatregelen voor jouw woning relevant zijn.  

Voor info en een aanvraag voor een bezoek van een bespaar- of wooncoach kun je contact opnemen met het Energieloket Enschede via support@energieloket-enschede.nl of (053) 200 55 75. 

Afspraak inplannen?

Bovenaanzicht verlichte stad Enschede
SUPPORT@ENERGIELOKET-ENSCHEDE.NL
Groene impressie van stadhuis Enschede
(053) 200 55 75