Abie & Tom uit Hogeland

Energie Ambassadeurs Tom + Abie
Bespaartip_waterkoker

gaan besparen

  • Jaren dertig woning
  • Hogeland
  • Gaan wat doen aan de tocht in huis

 

Maak kennis met Tom en Abie! Tom en Abie wonen in zó oud huis in de wijk Hogeland dat ze het misschien beter kunnen verkopen dan grote energiebesparende aanpassingen uitvoeren. Maar dat doen ze niet. Tom zegt: “Ik hou gewoon van de charme van de oude jaren dertig woningen”. Toen Tom 10 jaar geleden het huis kocht moest er niet heel veel gebeuren. De spouwmuurisolatie was er al en de ramen op de tweede verdieping waren vernieuwd. Beneden heeft hij de ramen en kozijnen moeten vervangen, de ramen waren namelijk altijd beslagen.

Energie Ambassadeurs Abie en Tom besparen met tochtstrips

volg Tom & Abie

Tom en Abie merken dat hun huis tochtig is, hierdoor moeten ze de verwarming in de winter flink hoog zetten. Dat zorgt voor een hoge energierekening! Ze koken wel al elektrisch en douchen niet langer dan nodig. Ze gaan samen energie besparen om uiteindelijk goedkoper uit te zijn. Ze beginnen met de gratis energiebesparende producten uit de Bespaarshop en later misschien nog zonnepanelen. Al is dit best prijzig. Tom zegt: “Uiteindelijk is het milieu voor mij belangrijker dan het geld.”

 

Met het geld dat Tom en Abie besparen door minder energie te verbruiken gaan ze graag een avondje genieten in het theater. Volg Abie en Tom bij het energiezuinig maken van hun huis, bekijk hieronder hun video’s!

Hoe gaat het besparen?

Bekijk de video's van Abie & Tom

Nieuwsbericht
Energie Ambassadeurs Abie en Tom besparen met tochtstrips
Energie Ambassadeurs Tom + Abie

Tochtstrips installeren met Tom & Abie

Tom & Abie wonen in een jaren ’30 woning waar er nog genoeg te doen is om energie te besparen. In dit filmpje laten zij zien hoe eenvoudig het is om tochstrips uit de Bespaarshop te installeren.

Abie & Tom
maandag 8 februari 2021
Nieuwsbericht
Bespaartip_waterkoker
Energie Ambassadeurs Tom + Abie

Handige bespaartip van Tom & Abie

Gebruik jij net als Tom & Abie regelmatig de waterkoker tijdens het thuiswerken? En ben jij benieuwd waar die hoge energiepieken vandaan komen? In dit filmpje leggen zij uit welk apparaat onder andere een veroorzaker is van hoge pieken in je energieverbruik. Én Tom & Abie geven een handige bespaartip voor jouw thuiswerkdagen!

Abie & Tom
maandag 8 februari 2021
Video
Energie Ambassadeurs Tom + Abie

Dit zijn Tom & Abie

Maak kennis met Energie Ambassadeurs Tom & Abie

Abie & Tom
dinsdag 29 december 2020
Actueel
Energie Ambassadeur Cristina bespaart met waterbesparende douchekop

Cristina

Bespaart voor een fanatiek potje poolen met het gezin!

Energie Ambassadeur Wendy

Wendy & Peter

Besparen voor een filmpje pakken met de kids!

Alle ambassadeurs