Cristina

Energie Ambassadeur Cristina bespaart met waterbesparende douchekop

gaat besparen

  • Woning uit 1994
  • Boswinkel
  • Probeert erachter te komen wat ze het beste kan doen op het gebied van energie besparen

 

Maak kennis met Cristina! Cristina woont samen met haar man en twee kinderen in een huis uit 1994 in de wijk Boswinkel. Het huis waar ze in wonen was al redelijk geïsoleerd toen ze het in 2004 kochten, maar Cristina vraagt zich af wat ze nog meer kan doen in haar woning. Ze wil heel graag leren hoe nog zuiniger met energie om kan gaan. Ze zegt: “Je kunt het geld maar een keer uitgeven en als je ziet wat je kunt besparen als je het goed doet dan is dat best veel.”

 

“Verspilling vind ik zonde. Gebruik wat je nodig hebt. Maar wat is nou het beste. Dat wil ik graag leren.” Cristina en haar man Marcel klussen heel veel zelf aan hun woning. “Daarbij denk je dat je goed bezig bent, maar is dat zo?” Drie jaar geleden plaatsten ze een gaskachel. Dat hadden ze nu waarschijnlijk niet meer gedaan, ze vraagt zich namelijk al of dit verspilling van gas is.

Energie Ambassadeur Cristina gebruikt Energieloket App

Volg Cristina

Cristina zit met meer vragen rondom energie besparen, daarom is ze Energie Ambassadeur en hoopt er de komende tijd achter te komen wat ze thuis nog kan verbeteren. Dat heeft natuurlijk ook voordelen voor haar energierekening: “Door het nemen van maatregelen bespaar je geld. Dat vind ik belangrijk. Ik vind ook dat iedereen moet bijdragen aan onze aarde, al hoef je natuurlijk geen heilige te zijn”, aldus Cristina. “Sommige mensen denken dat minder energie gebruiken, betekent dat je elke winter in de kou zit. Ze zijn waarschijnlijk bang om comfort te verliezen. Dat is niet zo.”

 

Met het geld dat Cristina gaat besparen door minder energie te verbruiken gaat ze met haar gezin een fanatiek potje poolen. Volg Cristina bij het energiezuiniger maken van haar huis, bekijk hieronder haar video’s!

Hoe gaat het besparen?

Bekijk de video's van Cristina

Video
Energie Ambassadeur Cristina bespaart met waterbesparende douchekop

Dit is Cristina

Maak kennis met Energie Ambassadeur Cristina!

Cristina
dinsdag 29 december 2020
Video
Energie Ambassadeur Cristina bespaart met waterbesparende douchekop

Jan Duurzaam woningscan bij Energie Ambassadeur Cristina!

In deze video is te zien hoe de woningscan van Jan Duurzaam wordt uitgevoerd. Door middel van deze woningscan wil Cristina erachter komen wat ze nog meer kan doen om energieverspilling tegen te gaan. Daarnaast wordt er een handige tip gegeven!

Cristina
maandag 29 maart 2021
Video
Energie Ambassadeur Cristina bespaart met waterbesparende douchekop

Energie Ambassadeur Cristina op bezoek bij Enschede Energie

In dit filmpje maakt Energie Ambassadeur Cristina kennis met Enschede Energie. Er wordt onder andere verteld welke groene stroom projecten er in Enschede gerealiseerd zijn en wat de mogelijkheden hiervan zijn voor inwoners van deze gemeente.

Cristina
vrijdag 5 maart 2021
Actueel
Energie Ambassadeur Cristina bespaart met waterbesparende douchekop

Cristina

Bespaart voor een fanatiek potje poolen met het gezin!

Energie Ambassadeur Wendy

Wendy & Peter

Besparen voor een filmpje pakken met de kids!

Alle ambassadeurs