Mandy & Flip uit Stadsveld

Energie Ambassadeurs Mandy + Flip
Mandy en Flip voor hun woning in Enschede

gaan besparen

  • Twee-onder-een-kap woning
  • Stadsveld
  • Zijn al langer bezig met het verduurzamen van hun huis

 

Maak kennis met Flip en Mandy! Flip en Mandy wonen al vijftien jaar met hun twee kinderen in hun woning in de wijk Stadsveld. Hun huis is gebouwd in 1936 en in die tijd werden er nog geen energiebesparende maatregelen aangebracht. Ze hebben de afgelopen jaren al heel wat gedaan, zoals de vloer geïsoleerd, dubbel glas aangebracht en de uitbouw, die enkelsteens was, hebben ze vervangen. Toch merken ze dat het oude deel van het huis kouder is dan de nieuwe uitbouw. “Dat merk je vooral als je de deuren tussen de twee woongedeelten dichtdoet.”

Flip draait LED-lamp in

Volg Mandy & Flip

Mandy en Flip speuren samen consequent naar nieuwe mogelijkheden om hun huis nog energiearmer te krijgen. “We vinden duurzaamheid wel een ding. We willen een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstelling. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een aandeel gekocht in windmolens. Vinden het leuk om juist in dit project te kijken wat er nog meer kan. Krijgen we ons huis naar label A. En is gasloos mogelijk? Ik ben benieuwd”, zegt Flip.

 

Met het geld dat Flip en Mandy besparen door minder energie te verbruiken gaan ze cultuur snuiven in De Museumfabriek. Volg Mandy en Flip bij het energiezuiniger maken van hun huis, bekijk hieronder hun video’s!

Hoe gaat het besparen?

Bekijk de video's van Mandy & Flip

Video
Energie Ambassadeurs Mandy + Flip

Dit zijn Mandy & Flip

Maak kennis met Energie Ambassadeurs Mandy & Flip!

Mandy & Flip
dinsdag 29 december 2020
Video
Energie Ambassadeurs Mandy + Flip

Energiescan in de woning van Energie Ambassadeurs Flip & Mandy

In dit filmpje is te zien dat in de woning van Energie Ambassadeurs Flip & Mandy een energiescan wordt uitgevoerd door Geas. Op deze manier komen ze er o.a. achter hoe goed hun woning geïsoleerd is en waar verbeterpunten liggen.

Mandy & Flip
woensdag 10 maart 2021
Actueel
Energie Ambassadeurs Mandy + Flip

Mandy & Flip

Besparen voor cultuur snuiven in het museum!

Energie Ambassadeur Marc

Marc

Bespaart voor rondjes racen op de kartbaan!

Alle Ambassadeurs