Marc uit Pathmos

Energie Ambassadeur Marc

gaat besparen

  • Studentenhuis
  • Pathmos
  • Gaat met zijn huisgenoten besparen

 

Maak kennis met Marc! Hij is 23 jaar, student sociaal werk op Saxion en woont met nog zes anderen in een studentenhuis aan de Volksparksingel. In eerste instantie had hij niet het idee dat hij nou per se duurzaam moest zijn. “Wat ik doe, maakt toch geen verschil”, dacht hij. Inmiddels is dat idee verandert en zegt Marc: “Het begint echt bij jezelf.”

Volg Marc

Samen met de andere zes studenten in zijn huis doen ze mee met energie besparen en gaan ze de producten uit de Bespaarshop gebruiken. Bewust waren ze al, want ze letten goed op zaken als het uitzetten van droger en wasmachine. Ze spreken elkaar onderling er ook op aan. Maar ze hebben nog geen idee wat hun energieverbruik is. Door het gebruik van de Verbruiksmonitor komt daar verandering in. “Nog nooit heb ik een eigen energierekening hoeven te betalen. Daar ben ik nog helemaal niet mee bezig geweest. Nu wel, en daarbij is mijn studie heel erg gericht op maatschappelijke bewustwording. Dus moet ik er wat mee.”

 

Met het geld dat Marc overhoudt door het energie besparen gaat hij karten met zijn huisgenoten. Volg Marc bij het energiezuinig maken van zijn studentenhuis. Bekijk hieronder zijn video’s!

Hoe gaat het besparen?

Bekijk de video's van Marc

Video
Energie Ambassadeur Marc

Dit is Marc

Maak kennis met Energie Ambassadeur Marc!

Marc
dinsdag 29 december 2020
Nieuwsbericht
Bespaarshop
Energie Ambassadeur Marc

Energie Ambassadeur Marc ontvangt de groene enveloppe

Kijk mee hoe Marc zijn energie besparende producten besteld!

Marc
vrijdag 8 januari 2021
Actueel
Energie Ambassadeur Cristina bespaart met waterbesparende douchekop

Cristina

Bespaart voor een fanatiek potje poolen met het gezin!

Energie Ambassadeur Wendy

Wendy & Peter

Besparen voor een filmpje pakken met de kids!

Alle ambassadeurs