Dik tevreden met de FIXbrigade

Een dikke 10 geeft Roelof het bezoek van de FIXbrigade die onlangs een bezoek aan zijn huis brachten. We gingen graag met hem in gesprek om te horen wat zijn ervaringen zijn.

Roelof zag een oproep van de FIXbrigade in een huis-aan-huisblad. Hij aarzelde niet om contact op te nemen. Ongeveer drie weken geleden stond een duo van de FIXbrigade bij hem voor de deur. Samen liepen ze door het huis om te beoordelen welke verbeteringen mogelijk waren.

Er werden tochtstrips geplaatst, radiatorfolie aangebracht en alle lampen werden vervangen door energiezuinige LED-lampen. Bovendien lieten ze nog vier extra LED-lampen achter voor een nieuwe armatuur die binnenkort binnenkomt. Roelof is uitermate tevreden en deelt graag zijn enthousiasme: "Of ik de FIXbrigade aan anderen zou aanbevelen? Absoluut! Elke kleine inspanning telt, en het is ook nog eens kosteloos. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor het milieu."

Omdat Roelof plannen heeft om nog meer energiebesparende maatregelen te treffen, staat er binnenkort zelfs een bespaarcoach op de stoep. Deze expert kan hem adviseren welke andere stappen hij kan nemen om zijn huis nog energiezuiniger te maken.