Bovenaanzicht verlichte stad Enschede
Over ons

Maak kennis met Energieloket Enschede

Energieloket Enschede helpt inwoners van de gemeente Enschede geld te besparen. Dat doen we door bewustzijn in het energieverbruik te creëren. We bieden handige bespaartips, onafhankelijk advies en video's om jou op weg te helpen. Zo maken we besparen makkelijker voor je!

Energie Ambassadeur Cristina gebruikt Energieloket App

Wat is ons doel?

Onze missie is om vandaag te starten met het creëren van een betere wereld voor onszelf en volgende generaties. Daarom zetten we ons in om iedereen bewust te maken van het belang van energiebesparing.

 

Energie besparen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Door gezamenlijk ons energieverbruik te verminderen, helpen we allemaal een handje mee. Zo wordt Enschede een groene en duurzame stad.

 

Groene impressie van stadhuis Enschede

Wie zijn we?

Energieloket Enschede is het informatieplatform over energie besparen van de gemeente Enschede. Hier kun je terecht met jouw vragen over energieverbruik. We werken samen met onze Energie Ambassadeurs, Energiecoaches en partners om jou op weg te helpen in het verminderen van jouw energieverbruik.

 

Energiecoach

Energiecoaches

Energiecoaches van Energieloket Enschede staan voor jou klaar. Zij helpen jou om je energieverbruik omlaag te brengen. Zo kunnen ze met je mee kijken naar je energierekening, je informatie geven over energiezuinige producten en delen ze handige tips om te kunnen besparen op je maandlasten.

 

Wil jij in gesprek met één van onze Energiecoaches? Neem dan contact met ons op of stuur in bericht via de chat.

 

Mandy en Flip met gratis LED-lampen
Jouw persoonlijke account

Mijn Energieloket

Mijn Energieloket is jouw persoonlijke account. In je account vind je jouw gegevens, je bestelhistorie en je huidige puntensaldo. Door in te loggen op Mijn Energieloket kun je direct de Bespaarshop bezoeken om daar jouw gratis energiebesparende producten te bestellen.

 

Samenwerken

Partners

Bekijk alle partners