Gratis advies voor ondernemers en instellingen die energie willen besparen en hun bedrijfspand willen verduurzamen.

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zet de gemeente Enschede zich actief in om lokale ondernemers en instellingen te ondersteunen bij het realiseren van energiebesparing en het verduurzamen van bedrijfspanden. Het Energieloket voor ondernemers biedt gratis en onafhankelijk advies aan ondernemers die stappen willen zetten richting een duurzamere toekomst.

Wat kunt u als ondernemer verwachten?

Via het Energieloket kunnen bedrijven en instellingen uit Enschede terecht voor professioneel advies van de experts van het Duurzaam Bouwloket, onze betrouwbare samenwerkingspartner. De adviseurs staan telefonisch klaar om te helpen bij verschillende vraagstukken, waaronder:

  • Waar begin je met energie besparen en verduurzamen?
  • Hoe stel ik een effectief plan op?
  • Wat zijn de relevante wet- en regelgevingen?
  • Welke subsidies en regelingen zijn er beschikbaar?
  • Welke bedrijven kunnen assisteren bij de uitvoering van duurzame projecten?

Waardevolle informatie binnen handbereik

Het Energieloket streeft ernaar om de drempel voor ondernemers en instellingen te verlagen en het proces van energiebesparing en verduurzaming te vereenvoudigen. Kijk hier voor  meer gedetailleerde informatie en het laatste nieuws.

Plan een telefonisch adviesgesprek in en ontdek de mogelijkheden

Voor ondernemers en instellingen die behoefte hebben aan gericht advies, staan de adviseurs klaar met raad en daad. Hier kunt u kosteloos een adviesgesprek inplannen met ervaren adviseurs. Neem contact op via een contactverzoek op de website of bel direct naar 085-0231315.

Neem voor algemene vragen over ondernemen contact op met het Ondernemersloket

Als ondernemer in Enschede kunt u terecht bij het Ondernemersloket. Onze accountmanagers geven advies over vergunningen, personeel, bereikbaarheid, bedrijfshuisvesting en milieuzaken. Neem direct contact op met onze accountmanagers via het Ondernemersloket.