Welke aanpak is het beste voor jouw woning?

Woning renoveren

Ontdek met dit stappenschema welke aanpak het meest geschikt is voor jouw woning.

Dit stappenschema is opgezet aan de hand van de kieswijzer Energieneutraal Verbouwen. De kieswijzer is een publicatie van het Energieloket West-Overijssel. De kieswijzer is mede door Stichting Pioneering opgesteld in het kader van het project ‘Energieneutraal Verbouwen’. Aan dit stappenplan en advies kunnen geen rechten worden ontleend.

Energieneutraal Verbouwen is mogelijk gemaakt door Energieloket West Overijssel, Provincie Overijssel, Pioneering, VNG en de gemeenten Ommen, Dalfsen, Hardenberg, Zwartewaterland, Staphorst, Steenwijkerland.

De content kan in deze weergave niet getoond worden

Draai uw scherm A.U.B, de minimale hoogte van uw scherm moet 500 pixels groot zijn.

Sluiten

StappenschemaEnergieneutraal Renoveren

Hoe maak ik mijn woning energieneutraal? Het is niet altijd nodig of mogelijk om een woning in één keer te renoveren naar energieneutraal. Dit kunt je ook in stappen doen. Het renoveren in meerdere stappen kan diverse redenen hebben, zoals een beperkt budget, het combineren van de energie neutrale maatregelen met woningonderhoud of met een verbouwing die later plaatsvindt. Als je dit stappenschema doorloopt zie je eenvoudig welke aanpak voor jou het meest van toepassing is.

 

Start Annuleren
Woning renoveren
×